Ürün sepetinize eklendi. Sepetinize gitmek için tıklayınız.

2020 Mobilya Trendi

  • 16-08-2020
  • 363

Mobilya'nın trendi mi olurmuş dediğinizi duyar gibiyim ancak Evet giyim modası gibi gün geçtikçe yeni mobilyalar daha rahat, daha konforlu ve daha kaliteli olarak karşımıza çıkmaktadır. Peki bu yılın yeni mobilya trendi nedir?

Özel Tasarımlarla Evinize Renk Katın!

Evimiz bizim yaşam alanımız hal böyle olunca en iyisini istiyoruz. Renk uyumundan, kalitesine, rahatlığına kadar her detayın en iyisi istiyoruz. Bu sebeple ya özel tasarımlar yaptırıyor veya var olan özel tasarımları inceliyoruz. Özel tasarımcılar bu senenin yeni mobilya trendinin doğal ahşap, metal ve mermerlerle tasarlanmış mobilyaların olacağını söylediler. Bu seçeneklere dikkat edince de cidden çok güzel tasarımlar ortaya çıkmaktadır. Renk olarak ise gri, kahverengi ve koyu mavi gibi renklerin daha ön planda olacaklarını belirttiler.

2020 Mobilya Trendi

Oturma odaları ve köşe takımları gibi takımlara verilen soft gruplar 2019 yılında ivme kazanan ayaklı yataklar 2020 yılında da trendini korumaya devam edecek. Tabi ki kir tutmayan kumaşlarımızın da hala trendini koruduğunu belirtmekte fayda var. Kir tutmayan özelliği olan kumaşlar kullanıldığın da tüketicilerin daha çok dikkatini çektiği ve satın almaların da önemli bir rol olduğu gözler önüne serilmiştir.

Aksesuarlar Kullanmak Çok Önemli

Oturma gruplarımız olsun ister yemek odamız olsun her türlü odalarımız da aksesuar kullanmaktan çekinmiyoruz. Küçük veya büyük ihtiyaca göre sade aksesuarlar hala trendini korumaya devam ediyor. Şık ve zarif aksesuarlar 2020 mobilya trendi başlığımız da bu yüzden yer almayı hak ediyor.

Mobilya Trendlerini Ne Belirliyor? 2020 Mobilya Trendi

Bu trendi kullanıcıların satın alımlarına göre ve her gün değişen zevk, stillere göre belirlenmektedir. Birkaç yıl önce çıkan mobilyanın görüntüsü, kumaşı gibi materyallerin de farklılık olduğunu görebilirsiniz. Şık gösterişli mobilya takımların dan ziyade sade ve klasik takımlar daha çok tercih edilmektedir. Her sene değişen modaya ayak uydurmaya çalışan mobilya tasarımcıları birbirinden özel mobilya tasarımları üretmeye devam ediyor.

Özel, kaliteli ve konforlu mobilya tasarımlarına ulaşmak için ana sayfamızı ziyaret edebilir ve evinizin her ihtiyacına uygun tüm ürünleri görüntüleyebilirsiniz.